Adatvédelmi nyilatkozat

Általános szabályok:
Semmilyen a webhelyen elhelyezett információ nem minősül részünkről ajánlattételnek. Amennyiben ajánlatot szeretne kérni tőlünk, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Bármely akciónk és hirdetésünkben szereplő ajánlataink feltételei szabad kapacitásunk függvényében változhatnak, amíg arról Önt írásban vissza nem igazoljuk.

A webhely folyamatos frissítése és fejlesztése ellenére is tartalmazhat technikai, nyelvi vagy egyéb hibákat, melyért felelősséget nem tudunk vállalni. Fenntartjuk a jogot a webhelyen szereplő valamennyi információ és ár előzetes tájékoztatás nélküli megváltoztatására.

Személyes adatok védelme:
A webhely használata során összegyűjtött információt az Ön által kért szolgáltatások nyújtására használjuk. A szolgáltatások részét képezheti a személyre szabott tartalom és hirdetések megjelenítése is.
Arra is felhasználhatjuk az adatokat, hogy tájékoztassuk Önt a Kipcor Kft. és társvállalatai által kínált egyéb termékekről és szolgáltatásokról, illetve hogy felkérést küldjünk Önnek a Kipcor Kft. szolgáltatásaihoz kapcsolódó felmérésekben való részvételre.
Ügyfeleink listáját nem értékesítjük, nem kölcsönözzük és nem adjuk bérbe harmadik félnek. Annak érdekében azonban, hogy segítsenek szolgáltatásaink nyújtásában, esetenként átadunk bizonyos adatokat más vállalatoknak, akik a mi megbízásunkból végeznek valamilyen feladatot.

Külső felek webhelyeire mutató hivatkozások
Az ezen a területen található hivatkozások a Gólyavár Rendezvény és Konferenciaközpont webhelyén kívülre vezetnek. A hivatkozott webhelyek nem állnak a Gólyavár Rendezvény és Konferenciaközpont irányítása alatt, így a Gólyavár Rendezvény és Konferenciaközpont nem felelős egyetlen hivatkozott webhely tartalmáért sem, illetve a hivatkozott helyeken elérhető hivatkozásokért, valamint az ilyen helyek bármiféle módosításáért vagy frissítésért. A Gólyavár Rendezvény és Konferenciaközpont csak az Ön kényelme szolgálatában biztosítja ezeket a hivatkozásokat, egyetlen hivatkozás szerepeltetése sem jelenti azt, hogy a Gólyavár Rendezvény és Konferenciaközpont egyetértését adná a webhely tartalmához.

Szerzői jogi tájékoztató. Copyright © 2009 Kipcor Kft.
A weboldalon található valamennyi anyag szerzői jogának tulajdonosa a Kipcor Kft. Bármely személy, aki a webhelyen található bármely anyagot, vagy annak részletét másolja, elfogadja az alábbi feltételeket:

  • Az anyagot csak személyes felhasználásra fordítja, annak semmilyen kereskedelmi célú felhasználása nélkül
  • A másolatoknak tartalmazniuk kell minden olyan szerzői jogi megkötést, melyet az eredeti anyag is tartalmazott.
Minden kifejezetten meg nem adott jogot fenntartunk!