Termek
Kiselőadó
A földszinten egy fix iskolapados, lépcsőzetes elrendezésű, 152 fős kiselőadó található, mely kiváló helyet biztosít konferenciák, előadások megtartására.
Technika: 5.1-es beépített konferenciahangosítás, 4500 ANSI lumenes beépített projektor, vászon, tábla Közvetlenül az előadó mellett található a ruhatár, mely 440 kabát elhelyezésére alkalmas.

Emeleti rendezvényterem
Az emeleti nagyelőadó iskolapados berendezés esetén 470 férőhelyes, konferencia esetén (színházszerű ültetéssel) a maximált létszám 650 fő. A terem széksorai kiszerelhetőek, így díszvacsora esetén akár 330 vendég is leültethető, állófogadás
esetén az egész épületben 1000 fős catering lebonyolítására is van lehetőség.
A rendezvényteremnek az elsötétíthető üvegtető igazán impozáns megjelenést biztosít. A felújítás során gondosan ügyeltek arra, hogy az épület és terem eredeti burkolatai köszönjenek vissza, ezért a terem különleges atmoszférája biztosan magával ragadja a meghívott vendégeket, méltó helyszíne egy különleges eseménynek.
Technika: 7.1-es konferenciahangosítás mikrofonokkal és mikroportokkal, 9000 ANSI lumenes duplalámpás projektor, 5 m-es vászon, tábla, 3 db tolmácsfülke

Rákóczi úti épület:
A Rákóczi út 5. sz. alatti volt Pannónia Szálló épülete újra az egyetem része lett. A felújítás után egy üvegtetővel fedett Aula és a Rákóczi I., Rákóczi II. és Rákóczi III termek állnak rendelkezésre önálló helyszínként is, vagy a nagyteremben tartott esemény szekciótermeiként.